Bemutatkozás

Célunk, hogy egy kellemes, családias környezetben, vevőközpontú hozzáállásunkkal, minden ügyfelünk megtalálja a hozzá illő szemüveget és kontaktlencsét, maximális szakértelem és kedves kiszolgálás mellett.

Több, mint 15 éves optikai, szakmai és több, mint 10 éves látásvizsgálati tapasztalattal rendelkezünk. Ezzel a szakértelemmel és sok évnyi, szakmai tudással a hátunk mögött szeretnénk minden hozzánk betérő ügyfelet a legmagasabb szakmai színvonalon kiszolgálni.

Cégünk, látszerész tevékenységgel foglalkozik: computeres, szemész szakorvosi- és optometrista szem- és látásvizsgálattal, kontaktlencse illesztéssel, számítógéppel és más munkaterületen dolgozók szemészeti szűrésével, és természetesen szemüvegkészítéssel, amelyeket minőségi szemüvegkeretekből és szemüveglencsékből készítünk.

Továbbá lehetőség van egyénre szabott dioptriás sport-úszó szemüvegek vásárlására is.

Üzletünkben azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a tökéletes látás élményét adhassuk Önnek. Ezt a legmodernebb technikával, igényes megmunkálással elkészített szemüveg és kontaktlencse biztosítja.Mindezt úgy érhetjük el, hogy kellemes környezetben, az Ön egyedi igényeit is figyelembe véve, segítünk az optimális megoldás kiválasztásában.

Foglalj időpontot

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket, válaszd ki a Neked legmegfelelőbb időpontot, valamint a legördülő menüből, hogy melyik szolgáltatásunkat szeretnéd igénybe venni. Miután elküldted az időpontfoglalást, MINDEN ESETBEN visszahívunk telefonon, hogy leegyeztessük az kiválasztott időpontot, mert előfordulhat, hogy az általad kiválasztott időpont már foglalt. Köszönjük hogy Te is a Lehel Optikát választod!

Válassz Szolgáltatást